Kirkekaffe

Vi drikker stadig kirkekaffe efter den 1. tidlige gudstjeneste hver måned. Onsdagsklubben

I Onsdagsklubben er samværet i højsæde, hvor nogle laver håndarbejde, andre spiller et spil eller hygger med kaffe og snak. 

Nogle gange får vi nogen på besøg og gør os klogere. 

Vi mødes den første onsdag i måneden kl 10-12, hvor åbner vi dørene for alle.


Sogneudflugt

Vi har en årlig sogneudflugt, som planlægges af menighedsrådene.

Turen ligger typisk i starten af juni.

Det er en heldagstur, hvor vi kommer rundt i landet med bus. En meget hyggelig og fornøjelig dag, hvor vi får noget godt mad og ser nogle spændende udflugtsmål.

Ulige år ligger udflugten på hverdage og lige år lørdag. 

Vær opmærksom på at der er egenbetaling. 

Se mere på hjemmesidens forside samt i kirkebladet og i ugeavisen. 


Børnekonfirmander

Vi byder ind til, at børn i 3. klasse kan blive børnekonfirmander. Undervisningen er blevet et obligatorisk tilbud

Vi starter op i det tidlige forår, marts måned, efter skoletid kl. 13.45-15.45. Børnene hentes på skolen. Undervisningen foregår i Sognehuset, hvor børnene skal lære om kristendommen.

Der sendes invitation ud til forældrene, men ellers kan barnet blive tilmeldt ved at kontakte sognepræsten på telefon 75 43 50 34.


Børnekor

Organist ved kirkerne, Hanne Rath Degn, har siden efteråret 2015 haft et børnekor i samarbejde med Pusterummet. Koret øver ca. 10 gange - indtil til 1. søndag i advent, hvor koret synger ved en gudstjeneste. 


Babysalmesang

Udbydes i samarbejde med Vilslev-Hunderup pastoratet. Der er to forløb om året i henholdsvis foråret og efteråret, hvor det om efteråret foregår i Gredstedbro kirke og om foråret i Vilslev kirke.

Organist Dorthe Grangård, Vilslev samles med forældre og babyer (max. 1 år). En sæson er på 4 gange af 1 timers varighed.

Formålet med babysalmesang er at gøre de små og deres forældre bekendte og fortrolige med kirken, de dejlige salmer og musikken i rummet. 

Derudover er det hyggeligt samvær mellem forældre og barn samt de andre forældre. 

Efter salmesangen er der en kop kaffe og tid til en snak. 

 

Tilmelding eller spørgsmål til forløbet kan enten ske til organist Dorte Grangård Olesen på telefon 21 74 30 10 eller til sognepræst Christina Frøkjær på telefon 75 43 50 34 eller på mail CTF@km.dk


Læs det seneste nummer af kirkebladet. Klik på billedet for at downloade